Apa ta nikmate ngeblog? Sakwise beberapa bulan prei ngeblog merga kedanan Facebook, Twitter lan BBM lha kok aku pengin ngeblog maneh. Iki merga aku ntes wae nginstall google chrome, njur ing Chrome Web Store ana extention wordpress.

Awale aku meh nambahke Angry Birds lan Game-game liyane, eee kok malah nambahke wordpress. Ya wis nek ngono, mulai ngeblog maneh…