Karo nyetir aku ngrungokke radio Rasika. Jamal Boy lagi maca sms saka pendengar, aku pengin ngakak wektu dhekne maca sms saka wong sing jenenge Sarno, jarene Sarno kuwi Sarape Kena, ha ha ha.

Aku njur kelingan pelajaran basa Jawa mbiyen, Sarno = Sarape Kena, kuping = kaki tur njepiping lan liya-liyane kuwi disebut jarwo dhosok. Iki jarwo dhosok liyane:

tutik = untune metu sithik
guru = yen minggu turu / wagu tur kuru
bogi (jeneng wong) = rebo legi
lan liya-liyane