Akhir-akhir iki aku sering download file-file user manual kanthi format pdf. Ukurane umume ning orde Mega Byte, kadhang nganti 30 Mb. Susahe, koneksi internet ing pabrik ora patiya cepet.

Pengalamanku, kanthi koneksi sing lelet, yen aku download file pdf njur tak save as ing sawijining folder, 99 % mesthi gagal. Nanging yen file kasebut langsung tak bukak nganggo browser, senajan alon-alon akhire file kasebut bisa kebukak kabeh, senajan ukurane puluhan mega byte. Pancen mbutuhke wektu sing suwe banget nanging cara iki cukup lumayan, sinambi browsing liyane ngerti-ngerti download wis bar.