Ing pabrik, acara donor darah dianakke rutin saben telung sasi. Nganti dina iki kayane aku durung nate absen. Saben bubar donor wetengku mesthi ngelih, lha… iki sing tak senengi, aku dadi doyan mangan.

Nanging nate uga pas donor darah tensiku rada endhek, mung 110. Bubar donor rasane lemes banget, kaya wong bubar nyambut gawe abot.