Masjid Agung Demak

Masjid Agung Demak


Iseng-iseng tak tarik garis lurus nganggo ruler ing Google Earth, saka Masjid Agung Demak tekan Kakbah ing Mekah. Kayane Kiblate rada menceng ngiwa sithik.