Gula darah puasa:103* (rujukan 80-100)
Gula darah setelah 2 jam PP: 138 (r 80-144)
Kolesterol Total : 143 (r < 200)
Kolesterol LDL Direk: 47 (r = 40)
Trigliserida :188* (r < 150)
Rasio Kol.T/Kol.HDL: 3.86 (r < 5)
Asam Urat: 6.1 (r <7)

Trigliserida ne isih tetep dhuwur, nanging wis ana penurunan. Sakdurunge pasa luwih saka 200. Gula darah puasa uga tetep kaya mbiyen, rada dhuwur. Sesuk arep tak terke nyang dokter insya Allah.