Saben dina aku nganggo paling ora telung browser, Opera,Firefox lan IE. Luwih akeh aku nganggo Opera mergane luwih cepet tinimbang IE. Akhir-akhir iki aku kerep nganggo Firefox, ketoke luwih cepet tinimbang Opera. Nanging….

Nanging ana siji sing durung nemu solusine. Yen aku pengin nyimpen page kanthi type “web archive / singgle format” kaya ing Opera utawa IE, ing Firefox ora tak temokke.

Semono uga yen nganggo Netscape sing mirip Firefox, uga ora bisa nyimpen web archive. Ana sing isa mbantu?

Iklan