Saben dina aku nganggo paling ora telung browser, Opera,Firefox lan IE. Luwih akeh aku nganggo Opera mergane luwih cepet tinimbang IE. Akhir-akhir iki aku kerep nganggo Firefox, ketoke luwih cepet tinimbang Opera. Nanging….

Nanging ana siji sing durung nemu solusine. Yen aku pengin nyimpen page kanthi type “web archive / singgle format” kaya ing Opera utawa IE, ing Firefox ora tak temokke.

Semono uga yen nganggo Netscape sing mirip Firefox, uga ora bisa nyimpen web archive. Ana sing isa mbantu?