Sesuk Insya Allah wis tahun anyar 2008. Dina iki banjir ing ngendi-endi, Solo, Purwodadi, Kudus, Cepu lan Bojonegoro.

Sore iki langit isih peteng. Pengungsi sing wingi bali ngomah, dina iki ngungsi maneh merga banjire munggah maneh. Dalan sing wingi isa dilewati, dina iki ora bisa dilewati maneh.

Apa isih perlu perayaan tahun baru???