Stanza ? delengen ing kene, yen sampeyan sedaya tertarik karo gegeran minggu iki, bakal kerep maca/krungu istilah iki.

Aku geli banget marang komentar ing kene, ana sing golek rekaman asli “Kucing Garong versi 3 Stanza”, h h h…