Ndek sore anakku sing nomer lore tak sunatke. Jarene mboke, sunate nganggo laser. Sakwise metu saka ruang dokter anakku tak takoni mau ngethoke nganggo apa?

Jarene nganggo logam panas. Tak coba golek informasi, ketemu ing sriwijaya post, kemungkinan besar sunate kuwi dudu laser nanging nganggo cautery set. Sebab yen nganggo laser mbayare larang meh sejuta, mangka aku mung mbayar loro seket.