Apa isih relevan ngomongke moral ing internet. Sapa isa nyensor internet? Ing kene kabeh kena, kabeh oleh, yen ana sing arep ngatur bakul kena tudhuhan….munafik !!!

Coba sampeyan waca, ing detikinet , sawijining mahasiswa ing Singapura dipenjara mung merga nyebarke gambar porno. Ing kene, yen ana jeksa wani nuntut wong kaya ngono, jeksane mbok menawa bakal didemo…

Yen sak kampung gendheng njur sampeyan ora melu gendheng, sampeyan munafiq, fundamentalis, fanatik, edan, sarap, sok suci, impoten, mlempem, pokoke…sing paling elek sampeyan.

Nanging, sebagian gedhe wong Singapura isih waras !!!