Apa kabeh wong sing duwe blog klebu blogsibisionis? Apa wong sing kakehan surfing suwe-suwe kena penyakit iki?

Ing detikinet ditulis yen salah sijine penyakit sing isa ngenani wong sing seneng surfing yakuwi blogsibisionis, yakuwi wong sing seneng nampilke informasi pribadine lewat blog. Ketoke aku ora akeh nampilke informasi pribadiku, lha wong jenengku wae ora tak tampilke.

Kesimpulane, aku durung kena penyakit blogsibisionis, nanging aku seneng ngeblog. Lho…