Sakbenere dudu udan sing sepisanan, nanging udan deres sing sepisanan. Sakwise saben bengi krasa sumuk, bengi iki udane lumayan deres. Lawang ngarep tak bukak, hawane dadi seger.

Biasane suhu akuarium awan bengi 31 derajad celcius. Bengi iki lagi wae tak tiliki isih tetep, durung mudhun. Nanging ing ruang kene, panggonan aku nulis iki, krasa rada adhem, mbokmenawa kira-kira suhune 28 an.