Blog iki tak ngerteni sakwise ‘Titah’ aweh comment. Basa jawane standart, cocok kanggo sapa wae sing pengin sinau nulis basa jawa nganggo huruf latin.

Pancen sok-sok rada mbingungke yen arep nulis basa jawa nganggo tulisan latin. Wektu wulan wingi ning Jogja aku nemoni spanduk basa jawa sing kabeh huruf a ditulis nganggo huruf o. Yen sing maca dudu wong jawa unine bakal lucu. Coba yen paragrap iki tak ganti nganggo huruf o, mesthi angel macane : “Pancen sok-sok rodo mbingungke yen arep nulis boso jowo……”, kakehan huruf o ….