Sakwise bola-bali njajal, akhire isa mlaku kanti becik, download ing kene. Matur nuwun kanggo Mas Taufiq. Wingi-wingi tak coba malah ms word -e dadi ngadat, nanging sakiki wis ora. Nganti sempat uninstall ms office barang.

Penak banget kanggo nyuplik ayat-ayat al Quran sak terjemahane.