Iki dudu bal duwekke tukang sihir sing dinggo ngramal. Iki sawijining software kanggo nganalisa resiko.

Yen ora merga tugas gawe laporan ngganggo software iki, mbokmenawa ora pengin nginstall. Nanging nganti detik iki, tugase durung tak gawe, telung minggu maneh kudu dadi, yen …. ora ana lindhu.