Udan awan iki, ngawa marang suasana sing wing bola-bali tak rasakke. Rasa macem-macem sing angel dicritakke nganggo tulisan.
Kilasan-kilasan peristiwa (angel dijawakke), bali muncul…

Wektu kodanan mboncengke anak bojoku bali saka simbahe…
Wektu kodanan ing arena latsar nganti njedhindhil…
Wektu udan-udan ing ngarep omah ndik isih cilik…
Wektu udan deres ing kost-kostan…
Wektu sepisan teka ing kutha iki, malem rebo ning mesjid cedhak kuburan…