Kepeksa nganggo MS SQL Server, data pirang-pirang tahun dikon ndadekke siji supaya yen bos pengin ndeleng data limang tahun kepungkur cepet olehe nemokke. Durung genep limang tahun, tak deleng ana 34 juta record……