Komputer sing tak enggo nulis iki wis tau klebonan Adware. Bareng adware wis ilang jebule isih ninggalke lacak ing menu click tengen (Right Click Menu). Piye cara ngilangi?

Ora sengaja wektu golek artikel kanggo pocket radio modem aku nemu artikel kanggo ngganti menu klik tengen. Artikel asline ana ing kene.

Yen explore dibukak banjur drive utawa file di klik tengen bakal metu menune. Nah kanggo ngilangi menu sing ora dikarepke kudu ngrubah registry. Sing wis tak lakoni aku ngrubah registry kanggo file lan folder.

Kanggo file golekana HKEY_CLASSES_ROOT\*\shellex\ContextMenuHandlers banjur busaken jenenge menu sing dikarepke.

Kanggo folder golekana HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shellex\ContextMenuHandlers banjur busaken jenenge menu sing dikarepke.

Wis tak coba, manjur….