Aku wis dipeseni sing dodol LAT, ati-ati yen LAT lagi moulting, biasane dipangan kancane merga sifat kanibale.

Ternyata bener, LAT sing lagi sedina moulting, esuk-esuk wis buntung organ-organe, dipangan LAT liyane. Sidane ya mati.