LAT, Lobster air tawar, ingon-ingonku sing anyar, mau sore akuariume tak tambahi banyu nganti kebak, banjur tak tutup karo kawat ram. Esuk mau tak tilikke, lho kok kari siji, endi liyane?

Tak buka filtere, jebul ana sing ndhelik ning kene. Nanging sing siji, lanangane sing paling gedhe ora ketemu. Nganti arep mangkat kerja isih ora ketemu,