UPS anyar merk KENIKA, jebule ora patiya canggih. Mau ana flicker, server dadi mati. Terus tak coba kabel listrik sing nyang UPS tak cabut, UPS gelem kerja. Terus kenapa mau kok ora isa kerja? Mbingungke…