Aku langganan HU Republika sing tekane telat sedina. Lagi iki aku ngerti yen kepayang kuwi wit sing wohe jenenge kluwak sakwise maca Republika.

Mbok menowo yen dijawakke mabuk kepayang padha karo mendem kluwak.