Bu Mega njaluk kiriman file, tak kirim lewat FTP. Gedhene mung 500 Megabyte. Kanthi kecepatan rata-rata 100 kbps butuh wektu kira-kira 5000 detik padha karo kira-kira sak jam punjul rong pulung menit.
Sing sabar Bu….