Angel sebutane, nanging akeh gunane. Ora sengaja aku nemu CD lawas sing isine clipper tools. Isine salah sijine ya program sing arane valkiry.

Program iki dienggo recovery file .exe sing dicompile nganggo clipper. Kanthi langkah-langkah sing gampang, source program bakal isa dideleng maneh.

Iklan